Συνήθεις Παθήσεις

Επιστημονικό Κέντρο

Σκοπός - Όραμα

Μετά από μακρόχρονη μελέτη και συνεργασία με αντίστοιχα κέντρα σε Ευρώπη και Αμερική, θεωρήσαμε ότι ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί και στη χώρα μας ένα σημείο αναφοράς για διερεύνηση χειρουργικών προβλημάτων, ώστε η αντιμετώπισή τους να γίνεται με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.

Η γνώση, ότι η αντιμετώπιση της πλειονότητας των παθήσεων είναι πολυδιάστατη και η ανάγκη για στενή συνεργασία ειδικών στον τομέα τους Ιατρών, μας οδήγησε στη δημιουργία του Corpus. Στόχος του κέντρου θα είναι η αποκατάσταση της οργανικής υγείας αλλά και η ισορροπία του ανθρώπου ως ολότητα. Με αυτές τις σκέψεις οργανώθηκε ένας φιλικός, άνετος χώρος στον Πύργο Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας, όπου κορυφαίοι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν για την επίλυση του προβλήματος κάθε ασθενούς σας.

Από τον Οκτώβριο του 2007 ξεκίνησε τη λειτουργία του το Διεθνές Κέντρο Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής & Σύγχρονων Θεραπειών. Η επιθυμία μας είναι να συζητήσουμε κάθε θέμα υγείας που μπορεί να απασχολεί τους ασθενείς σας. Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε τις πρώτες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Κέντρου και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα αντίστοιχα Κέντρα του εξωτερικού, φιλοδοξούμε να καταστήσουμε το Corpus ένα διαρκώς εξελισσόμενο οργανισμό παροχής υψηλού επιπέδου σύγχρονων υπηρεσιών υγείας κοντά στον άνθρωπο και τις ανησυχίες του.

Το Corpus διαθέτει μια σειρά από υπηρεσίες και υπερσύγχρονα μέσα για την αξιολόγηση νόσων, αλλά κυρίως, εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό για τη σύγχρονη προσέγγιση σε θέματα υγείας. Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, συγκεντρώθηκαν με αυστηρή επιλογή των αντίστοιχων συνεργατών οι σημαντικότερες ειδικότητες της ιατρικής, ψυχολογίας και διαιτολογίας ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε χειρουργικό ή συναφές πρόβλημα. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα νέο πρότυπο παροχής υπηρεσιών με την μέγιστη δυνατή εξειδίκευση, τη σύγχρονη επιστημονική γνώση, την πλήρη τεχνολογική υποστήριξη, τον απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη αξία, καθώς και την άνετη και οργανωμένη εξυπηρέτηση.